Webinaret er ferdig! Fyll ut skjema lenger ned på siden for å motta opptak

Ta riktige beslutninger i AI-jungelen

For å kunne ta riktige beslutninger om kunstig intelligens må du kunne skille mellom hva som er viktig og hva du kan se bort fra. Vi i Markedspartner har invitert AI-ekspert John Severinson til å holde et gratis webinar sammen med oss 23. august.  

I webinaret skal vi diskutere de overordnede implikasjonene av det som nå skjer med kunstig intelligens, både for effektivisering og utvikling av virksomheter. Mange har det siste halvåret testet generativ AI til å produsere tekst og bilder, men potensialet er sannsynligvis minst like stort innen analyse og forståelse av kontekst.

Vi kan ikke gi deg svaret på hvordan AI vil endre din bransje, men forhåpentligvis gi deg noen nye perspektiver og sette i gang noen tankeprosesser som vil hjelpe deg til å ta riktige beslutninger om AI i tiden som kommer:

  • Hvordan utnytte AI optimalt og ta gode beslutninger for bedriften? 
  • Hvordan endres konkurransesituasjonen av AI?  
  • Hvilke tiltak bør vi gjøre for å ruste oss, sikre at vi utnytter teknologien best mulig og hindre at hele eller deler av organisasjonen blir hengende etter?   

I panelet møter du John Severinson, som blant annet har bakgrunn fra Facebook/Meta i samtale med leder for performance Ken Leren og markedssjef Knut Arild Vold fra Markedspartner.

Det blir anledning til å stille spørsmål til panelet under webinaret.  

Om webinaret

Tid: Onsdag 23. august kl. 10.00-10.45 

Sted: Digitalt webinar 

Pris: Gratis 

Motta opptak