Gratis webinar

Slik kan AI forbedre kundereiser og forretningsprosesser

Meld deg på
ad2d44d3-85ce-4563-9c60-e2829868be06

Om webinaret

Generativ AI kan ikke bare bidra til økt effektivitet og besparelser, men også til å skape vekst og styrke konkurranseevnen.  

Vi i Markedspartner hjelper våre kunder med å implementere generativ AI for å skape forretningsverdi, og i dette webinaret vil CTO Ken Leren og CEO Tønnes Sannem Heian ta deg gjennom noen av områdene der generativ AI virkelig skaper stor verdi. De første løsningene har allerede begynt å se dagens lys.  

I webinaret tar vi en titt under panseret på noen av løsningene vi har utviklet for å gi deg en større forståelse for hvilke muligheter som finnes med dagens teknologi. Du vil få se hvordan språkmodeller koblet opp mot bedriftens forretningssystemer kan gi kundene dine helt nye og bedre kundeopplevelser.  

Noen av områdene vi kommer innom:

  • Bruk av AI for å støtte kjøpsprosesser 
  • Digitalisering av kundeservice og selvbetjeningsløsninger 
  • Verdien av godt forvaltet data i et AI-perspektiv 

Vi setter av rikelig med til å svare på spørsmål fra deltakerne.  

Tid: Onsdag 5. juni 2024 kl. 09.00 - 09.45

Sted: Digitalt 

Pris: Gratis 

Webinaret passer for deg som er leder og er interessert i hvordan generativ AI kan skape forretningsverdi for din virksomhet.  

Ken og Tønnes

Om foredragsholderne

Tønnes Sannem Heian er daglig leder i Markedspartner. Han har bakgrunn som forretningsrådgiver og har omfattende erfaring fra strategi, markedsføring og webprosjekter fra en rekke bransjer. Tønnes er opptatt av hvordan AI bidrar til å forbedre kundeopplevelser og forretningsprosesser, og hvordan bedrifter kan oppnå forretningsverdi gjennom bruk av generativ AI.

Ken Gjøran Leren er CTO i Markedspartner. Han har gründet og ledet markedsføringsteknologiselskapet Marketing Town i London en årrekke og hatt en ledende og hands-on rolle i den kommersielle teknologiutviklingen. Han er en early adopter når det kommer til alt knyttet til AI og var tidlig en drivkraft og mye av grunnen til at vi har kommet så langt med AI i Markedspartner. 

Meld deg på webinaret