HubSpot og ITX: Slik fungerer integrasjonen i praksis
- ITX telefoni widget & SMS workflows

HubSpot_og_ITX_Slik_fungerer_integrasjonen_i_praksis_ITX_telefoni_widget_og_SMS_workflows

Sammen med vår samarbeidspartner ITX og våre to kunder, Avonova og Fortum, gir vi deg en innføring i hvordan integrasjonen mellom telefonitjenesten, ITX, og HubSpot CRM fungerer i praksis. 

ITX har fokus på å utvikle løsninger som kan integreres med bedriftens forretningssystemer, som umiddelbar visning av relevant informasjon for dens medarbeidere, automatisert ruting av innkommende samtaler basert på deres data, Click 2 Call og Pop-up i CRM, etablere Omni-løsning for kommunikasjon og mye mye mer. Med f.eks automatisert ruting av henvendelser på telefoni kan ITX fjerne tastevalg fra sentralbordet og rute deres kunde, basert på deres data, til sakseier dersom det er en registrert sak på kunden. ITX gjør kommunikasjon enklere.

I dette webinaret vil du få vite mer om:

  • Hvem ITX er
  • Enkel import og eksport av ringeoppdrag fra CRM/ERP
  • Sky-basert løsning – ingen installasjon
  • Demo av hvordan integrasjonen mellom ITX og HubSpot fungerer i praksis for Avonova og Fortum

 

Webinares ledes av Anders Hoff, leder digitalmarkedsføring i MarkedsPartner, og med seg har han Sten-Martin Andreassen, systemspesialist i MarkedsPartner, Christian Engen, Product Developer og Offering Manager i Fortum, Knut Olaisen, IT ansvarlig i Avonova Solutions, Anna Fekjær Kristensen, Sales Executive i ITX og Rebecka Hytten Davison, Sales Coordinator & Booker i ITX. 

ITX UC er en skalerbar skybasert løsning som passer alt fra små bedrifter, med noen få ansatte, til store internasjonale selskap med flere tusen ansatte. ITX UC gir deg sømløs samhandling på tvers av sentralborddialerchatSMSsosiale medierepostticketskjermdeling og CamCast.

itx
Fyll ut skjemaet for å melde deg på: