Intern.jpg

Arbeidssted: Sarpsborg eller Oslo
Søknadsfrist: Snarest
Antall: 3-5

Vi søker: Journalist-interns

MarkedsPartner er ledende i Norge på inbound marketing. Det er en posisjon vi ønsker å beholde i årene fremover.

Vi hjelper kunder til å nå sine forretningsmessige mål ved å levere løsninger og tjenester rundt digital markedsføring og salg som genererer flere og bedre salgsmuligheter. 

Selskapet har pt. 46 ansatte og er i en vekstposisjon.

MarkedsPartner ble etablert i 1997 og har i årene siden hatt god likviditet og lønnsomhet. Vi har kunder over hele landet og mange av disse er store norske virksomheter som vi har inngått langsiktige samarbeidsavtaler med.

Vi er Norges første sertifiserte Diamond-partner på HubSpot og har tett dialog med verdens ledende leverandør av programvare for Inbound Marketing.

Vi kan tilby følgende:

MarkedsPartner AS satser nytt og søker 3-5 innholdsprodusenter med nese for det som beveger seg innenfor markedsføring, salg og nye medier. Vi er på jakt etter deg som kanskje går det siste året på et markedsføringsstudium eller har en spesiell interesse for dette spennende fagfeltet. Du kan også ha erfaring fra journalistikk eller blogging.

Du skal produsere artikler som fanger interessen hos mennesker som jobber med, og er levende opptatt av markedsføring. Du får ansvaret for daglig innholdsproduksjon og må holde deg løpende oppdatert innenfor fagfeltet. Du kan jobbe hjemmefra eller fra våre lokaler i Sarpsborg eller Oslo. Det er et krav at du er både selvgående, kreativ og samvittighetsfull. Stillingen er deltid og vil inngå i en turnusordning.

Dette er en mulighet til å få et bein innenfor hos et av de fremadstormende markedsføringsmiljøene og gjøre seg bemerket og uunnværlig. For den rette vil det være muligheter for utvidede oppgaver som intern-kandidat hos MarkedsPartner. Du vil få opplæring og muligheten til å sertifisere deg hos HubSpot.

Spørsmål om stillingen, samt søknad rettes til: 

Ta kontakt med leder for innholdsmarkedsføring Magne Henriksen (+47 951 88 887 / magne@markedspartner.no) eller markedssjef Erlend Førsund (+47 454 00 014 / erlend@markedspartner.no).


Vi blogger ukentlig på Inboundbloggen.noDigitalleder.no og Vekstoppskrifter.no

Del i sosiale medier: