Våre beste tips til å komme i gang med webinar

forskjellige_webinarløsninger_med_Magne_Henriksen_Hans_Petter_Nygård_Hansen_Anneli_Setalo_David_Aleksandersen_Erlend_Førsund_Lars_Hansen

Bilde: Forskjellige webinarløsninger hos MakedsPartner med Erlend Førsund, Hans-Petter Nygård-Hansen, Lars Hansen, David Aleksandersen, Anneli Setalo og Magne Henriksen.

Webinar kan fungere som en effektiv markedsførings- og salgskanal for din bedrift. Riktig utført kan webinarer også generere svært gode leads.

Men i et hav av muligheter for å gjennomføre et webinar, kan det være vanskelig å finne den beste løsningen. Vi har derfor samlet våre beste tips og erfaringer opp gjennom årene, og laget en ressursside til deg som ønsker en helt konkret og enkel løsning for et webinar. 

Kort fortalt: I utgangspunktet er et webinar en live stream der du deltar på et møte i sanntid med andre. Det kan være en presentasjon, en forelesning, workshop eller et seminar som skjer over internett. Grunnen til at et webinar er et godt verktøy er dets interaktive elementer med muligheten til å gi, motta og diskutere informasjon. På denne måten kan du bygge gode relasjoner, styrke merkevaren- og engasjere målgruppen din.

Man kan enkelt sette sammen et webinar helt gratis. Er du usikker på hva du skal bruke webinaret til, finnes det flere ulike bruksområder. Blant annet kurs og kompetanseheving, salg og markedsføring og kommunikasjon med kunder og partnere. 

— Etter at vi startet med webinarer i mars 2020 doblet vi besøkende fra sosiale medier til nettsiden. Dette ga oss en ny rekord, sier administrerende direktør i Interimleder, Vegard Rooth til Inboundbloggen.no. 

Registrer deg og få gratis tilgang til ressurser som webinarer, bloggartikler og sjekklister.

Gi meg tilgang til ressursene jeg trenger til et webinar: